Кошик порожній
Ї Вівсянка з полуницею і бананом
Оберіть колір!
Оберіть розмір!

сублімований раціон ЇDLO Вівсянка з полуницею і бананом

ID: 42770
Артикул:064
  
  
  
  
95 грн.
Призначення:
Тип:Вівсянка з полуницею і бананом
Вес в упаковке:100 г
Вес блюда:300 г
Энергетическая ценность на 100 г:336,4 Ккал
Состав:полуниця сублімована, банан сублімований, сухі вершки, цукор
Белки:9,8 г
Жиры:5,2 г
Углеводы:64,2 г
Гарантия, месяцев:24

Склад: вівсяні пластівці, полуниця сублімована, банан сублімований, сухі вершки, цукор. Виготовлено методом сублімації та інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.

Влаштуй собі англійський сніданок десь на верховині Мармаросів. Зазвичай, вівсянка - це те, що люблять далеко не всі. А якщо й готують, то заправляють солоденьким. Наша вівсянка - це спеціальна пропозиція для тебе: великі, ситні пластівці вівсяної каші з ароматною полуницею та солодким бананом. Все в міру солодко, ситно, і поживно – твій “моторчик” заводиться і починає виділяти “високооктанову” енергію, так що ти забудеш про голод на найближчих 3-4 години.

Ну, а якщо хтось із групи буде приндитись і опиратись, розкажи йому кілька епізодів з фільму “Пригоди Шерлока Холмса: собака Баскервілів”. Тоді наступні кілька днів походу минатимуть в хорошому настрої, адже класичне “Беееерімор, що в нас на сніданок?” завжди матиме таку ж класичну відповідь - “Вівсяяяяяяянка, сееееер!”  І головне: в нас всі інгредієнти натуральні, а калорії реальні.

Метод приготування: струсити та відкрити пакет, дістати поглинач, залити страву окропом 300 мл (до рівня 7 на лінійці справа), ретельно перемішати, закрити замок на пакеті та зачекати протягом 10 хвилин, насолоджуватися стравою. Не панікувати, якщо “пощастило” спробувати поглинач на смак, це абсолютно безпечно.

Ще ніхто не коментував це, будьте першим!

Залишіть відгук або запитайте

Ім'я
E-mail
(не буде видно)

Повідомляти про відповіді поштою
Відгук / Запитання

Покупайте ЇDLO Ввсянка з полуницею бананом в экипировочном центре Туркул с доставкой по Украине. В наличии есть цвета и размеры ! ! Магазин Туркул - гарантия хорошей покупки!