Кошик порожній
Ї Картопля з курячим філе
Оберіть колір!
Оберіть розмір!

сублімований раціон ЇDLO Картопля з курячим філе

ID: 42769
Артикул:065
  
  
  
  
130 грн.
Призначення:
Тип:Картопля з курячим філе
Вес в упаковке:90 г
Вес блюда:540 г
Энергетическая ценность на 100 г:345,5 Ккал
Состав:картопляні пластівці пропарені, куряче філе варене сублімоване, сухі вершки, цибуля смажена сушена, кріп сушений, сіль.
Белки:17,2 г
Жиры:8,9 г
Углеводы:51,2 г
Гарантия, месяцев:24

Склад: картопляні пластівці пропарені, куряче філе варене сублімоване, сухі вершки, цибуля смажена сушена, кріп сушений, сіль. Виготовлено методом сублімації та інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.

Картопляно-м’ясне пюре – це, на перший погляд, тривіальне блюдо. Але не в домашніх умовах. На березі озера Несамовите чи біля підніжжя Казбегі воно стає справжнім делікатесом! Ароматне, однорідне і ситне… та воно просто тане в роті! Залишається лише приємний смак і шматочки справжнього курячого філе. На відміну від знаних досі сухих екстрактів, наш продукт не містить ароматизаторів та шкідливої хімії. Вершки, смажена цибуля, сублімоване куряче філе – ці складники гарантують прекрасний смаковий букет нормальної здорової туристичної їжі.

Метод приготування: струсити та відкрити пакет, дістати поглинач, залити страву окропом 450 мл (до рівня 9 на лінійці справа), ретельно перемішати, закрити замок на пакеті та зачекати протягом 10 хвилин, насолоджуватися стравою. Не панікувати, якщо “пощастило” спробувати поглинач на смак, це абсолютно безпечно.

Ще ніхто не коментував це, будьте першим!

Залишіть відгук або запитайте

Ім'я
E-mail
(не буде видно)

Повідомляти про відповіді поштою
Відгук / Запитання

Покупайте ЇDLO Картопля з курячим фле в экипировочном центре Туркул с доставкой по Украине. В наличии есть цвета и размеры ! ! Магазин Туркул - гарантия хорошей покупки!