Кошик порожній
C Crawford 1-00
Оберіть колір!
Оберіть розмір!

ніж Cold Steel Crawford 1-00

ID: 49383
Артикул:CST CS-20MWC
  
  
  
  
2184 грн.
Призначення:
Тип:складаний ніж
Длина лезвия:89 мм
Вес, г:116
Размеры:215 мм
Материал лезвия:4116 Krupp
Материал рукояти:Zytel, Kraton
Толщина лезвия:3,3
Система фиксации лезвия:Liner lock

Для створення ножа Crawford Model 1 інженери компанії Cold Steel об'єдналися зі своїм давнім другом і дизайнером кастомних ножів Уесом Кроуфордом (Wes Crawford), і, взявши за основу його ексклюзивну розробку, оптимізували її для масового користувача.

Клинок ножа Crawford Model 1 - типу Clip Point, з високими прямими спусками. різальна кромка звичайна, і, традиційно для ножів від Cold Steel, заточена до бритовної гостроти. На рікассо клинка знаходяться два фліпери: перший, більший, відповідає за стандартний, якщо так можна висловитися, викид клинка, другий призначений для розкриття ножа в момент вилучення його з кишені. У розкритому стані два фліпери формують упори подібні гарді, яка значно підвищує безпеку при роботі. Клинок виготовлений з японської нержавіючої сталі 4034SS, яка характеризується зносостійкістю, хорошою ударною в'язкістю, а також довго тримає заточку.

Контур руків'я свідчить про трепетне ставлення містера Кроуфорда зокрема та компанії Cold Steel в цілому до ергономіки та зручності утримання ножа. Спинка руків'я вигнута, що, у комплексі з вираженими підпальцевыми виїмками, дозволяє назвати її анатомічно вивіреною. Особливо хочеться відзначити навершя. На відміну від більшості ножів, в яких вигин навершя впирається тільки в мізинець, в Crawford Model 1 «кинджалоподібний» контур цього елемента дає додатковий упор в ребро долоні. Це зручно і безпечно, як при звичайному, так і при зворотному хваті. Накладки з патентованого матеріалу Zy-Ex™ зі спеціальними гумовими вставками, які на додаток до конструкційних особливостей майже повністю блокують можливість ковзання руків'я. Лайнер в цьому ножі один, виготовлений зі сталі та служить основою для замку.

Замок Liner Lock з додатковим механізмом, який, після розкриття ножа, фіксує пластину, надійним чином запобігаючи зриву п'яти клинка.

Сталева кліпса надійно тримає ножа на поясі або в кишені, але, через задум дизайнера, встановлюється тільки в одному положенні.

Ніж Crawford Model 1 компанія Cold Steel позиціюється як EDC, завдяки компактним розмірам, невеликій вазі, а також зручним і універсальним контурам клинка та руків'я.

 

Ще ніхто не коментував це, будьте першим!

Залишіть відгук або запитайте

Ім'я
E-mail
(не буде видно)

Повідомляти про відповіді поштою
Відгук / Запитання

Покупайте Cold Steel Crawford 1-00 в экипировочном центре Туркул с бесплатной доставкой. В наличии есть цвета и размеры ! ! Магазин Туркул - гарантия хорошей покупки!